Vi har bl.a. hjulpet

Butiksgulve - gulve til butikker af høj kvalitet

Før en beslutning om nye butiksgulve tages, er det vigtigt, at du får gjort klart, hvad det nye gulv skal ’udsættes’ for. Er der eksempelvis tale om gulve til butikker indenfor fødevare- eller tekstilbranchen? Eller er der måske tale om gulve til butikslokaler, der bruges til fremvisning af biler eller andre tunge maskiner? Enhver branche stiller sine helt egne krav til de nye gulve, hvorfor der altså ikke blot er én løsning på de rette gulve til butikker.

I langt de fleste tilfælde vil det dog være fordelagtigt at vælge butiksgulve, som er vandtætte, fugefrie, holdbare og robuste. Til gulve med megen aktivitet, anbefaler vi som udgangspunkt polyurethangulve. Butiksgulve i polyurethan er nemlig ekstremt robuste, lyddæmpende samt bløde og behagelige at gå på. Derudover er et butiksgulv i polyurethan også let at rengøre samt vedligeholde på den lange bane.

 

Vælg et gulve til din butikker som understøtter både butik og brand

Udover at gulve til butikslokaler skal være slidstærke og i god kvalitet, gør det heller ikke noget, hvis dine gulve også understøtter din virksomheds brand og visuelle identitet. Med butiksgulve i bl.a. polyuretan er det muligt at 'customize' og forme gulvet rent æstetisk, så det passer netop ind i det look, du ønsker, at din butik skal afspejle.

 

Kontakt os hos KubelCoating og lad os sammen finde frem til den rette løsning til dine butiksgulve.

Gratis rådgivning
Peter er ekspert i industrigulve
86 40 10 97

5 års garanti

en supplerende tekst om value

Certificerede

en supplerende tekst om value

Hele Danmark

en supplerende tekst om value