Vi har bl.a. hjulpet

Et godt tilbud på Garagegulve

Et garagegulv skal klare tung kørende trafik, olie, fedt, benzin og rengøringsmidler. Derfor skal det være særdeles holdbart, nemt at holde rent og være resistent over for de fleste væsker og kemikalier.

 

Vi anbefaler vores epoxygulve til garage gulv, da epoxygulve er kendetegnet ved at være skridsikre, robuste mod slid, langtidsholdbare og konkurrencedygtige på pris såvel som kvalitet. Flere af vores kunder anvender epoxygulve til garagegulv, autoværksteder og værksteder.

 

Til garager og værksteder med meget stående arbejde er et garage gulv i polyurethan er godt valg. Polyurethan har en bedre komfort for stående og gående arbejde og er derfor godt til steder, hvor mennesker færdes over længere tid. I sportshaller og skoler samt garager og autoværksteder, hvor man er på benene i mange timer i løbet af dagen, er polyurethan således et oplagt valg.

 

Hos KubelCoating er vi specialister med mange års erfaring med garagegulve til private og virksomheder. Ring til os og få et fornuftigt tilbud på dit garagegulv – eller start med at høre mere inden du beslutter dig for, om vores garagegulv er det rette for dig. Vi har over 20 års erfaring med gulve af højeste kvalitet og er klar til at rådgive dig til den bedste løsning.

Gratis rådgivning
Peter er ekspert i industrigulve
86 40 10 97

5 års garanti

en supplerende tekst om value

Certificerede

en supplerende tekst om value

Hele Danmark

en supplerende tekst om value