Vi har bl.a. hjulpet

Halgulve til lager, udstillinger og idrætshaller

Et halgulv skal være slidstærkt, komfortabelt at gå på, skridsikkert og samtidig rengøringsvenligt. Vi anbefaler derfor et gulv i polyurethan til idrætshaller, lagerhaller og sportsgulve. Halgulve i polyurethan er langtidsholdbare, anvendelige både ude og indendørs og er med sin høje bevægelseskomfort beregnet til, at mange mennesker står og bevæger sig rundt på gulvet i løbet af dagen.

 

Halgulvene er rengøringsvenlige og tåler højere temperaturer end gulve i epoxy. De er slidstærke, kan designes med stribeoptegninger og er resistente over for en række af kemikalier, hvis det skulle blive aktuelt.

 

Samtidig er vores halgulve lydabsorberende, således at støjende omgivelser i hallen bliver dæmpet. Det er et sikkert valg, når du skal anlægge et gulv, der holder til belastning og er let at rengøre og vedligeholde.

 

Tilbud på halgulv

Et halgulv skal kunne stå model til alt fra lager og udstillinger til sportskampe med sejre og skuffelser. Hos KulbelCoating får du gulve, der er rare at bevæge sig rundt på og som holder til et stort slid. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit halgulv.

Gratis rådgivning
Peter er ekspert i industrigulve
86 40 10 97

5 års garanti

en supplerende tekst om value

Certificerede

en supplerende tekst om value

Hele Danmark

en supplerende tekst om value