Vi har bl.a. hjulpet

Stort udvalg af gulve til kontorer

Vælg et kontorgulv fra KubelCoating og få komfort, høj slidstyrke og nem rengøring, der er med til at sætte de mest optimale rammer for dine medarbejdere.

 

Vi anbefaler følgende gulv til kontor:

  • designgulve, der er velegnede til skæve gulve
  • epoxygulve, der er skridsikre og fås i unikke design
  • kontorgulve i polyurethan med ekstra behagelig gangkomfort
  • gulve med dekorative og vedligeholdelsesfri natursten

 

Hos KubelCoating tilbyder vi slidstærke og fugefri kontorgulve, der giver ekstra god gå-komfort og fremmer kontormiljøets akustik. Vi har desuden stor erfaring med at støbe logoer eller slogans i gulv til kontor, så det passer specielt til den enkelte kunde. Samtidig er vores gulve resistente mod de fleste kemikalier, nemme at vedligeholde og mulige at kombinere med en klar eller mat overflade alt efter dine præferencer.

 

Som du måske kan fornemme, kan vi skræddersy gulvet, så det matcher dine konkrete ønsker og forventninger. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, og det betyder, at du er sikret et godt resultat uanset hvad.

 

Vil du vide mere om vores kontorgulve? Ring til os eller send os en e-mail og lad os tage en snak om, hvilke behov du står med, og hvilket gulv der vil være optimalt til jeres kontor. Vores vejledning er gratis og uforpligtende for dig og din arbejdsplads, så tøv ikke med at kontakte os og få mere information.

                                                                                                         

Gratis rådgivning
Peter er ekspert i industrigulve
86 40 10 97

5 års garanti

en supplerende tekst om value

Certificerede

en supplerende tekst om value

Hele Danmark

en supplerende tekst om value