Vi har bl.a. hjulpet

Hårdføre staldgulve til skarpe priser

Et staldgulv skal kunne holde til trafik fra mennesker og dyr, kemikalier og højtryksrensning. Vi anbefaler staldgulve af epoxy eller polyurethan, der begge er robuste, nemme at rengøre samt hårdføre over for kemikalier og skridsikre, når gulvet at vådt.

 

Skal du renovere en stald med et lidt ustabilt undergulv, så anbefaler vi, at du vælger et staldgulv af polyurethan. Det er yderst fleksibelt og optager undergulvets bevægelser, så du ikke risikerer, at der med tiden opstår revner i gulvet.

 

Vi har et stort udvalg af epoxy- og polyurethangulve, der egner sig til stalde og landbrug. Uanset om du er til klassiske dæmpede nuancer eller friske på nogle vildere farvevalg, så har vi det rette staldgulv til dig.

 

Hør mere om vores staldgulve

Hos KubelCoating har vi anlagt gulve i over 20 år. Hver dag lægger vi flotte og modstandsdygtige industrigulve, kontorgulve, staldgulve, institutionsgulve og vådrumsgulve til en lang række kunder over hele landet.

 

Har du brug for et nyt slidstærkt staldgulv? Så kontakt os ganske uforpligtende for mere information og få et rigtig godt tilbud på et staldgulv efter dine ønsker. Vi er konkurrencedygtige på både pris og kvalitet, og hos os vil du tilmed opleve et højt serviceniveau.

Gratis rådgivning
Peter er ekspert i industrigulve
86 40 10 97

5 års garanti

en supplerende tekst om value

Certificerede

en supplerende tekst om value

Hele Danmark

en supplerende tekst om value