Vi har bl.a. hjulpet

Holdbare og rengøringsvenlige værkstedsgulve

Værkstedsgulve skal kunne klare et miljø med olie, skidt og kørende trafik. Gulvene skal derfor være holdbare og kunne tåle et massivt slid samt være rengøringsvenlige og modstandsdygtige over for opløsningsmidler.

 

Vi har et stort sortiment, så du kan vælge netop det værkstedsgulv, der passer dine krav til udseende, slidstyrke og modstandsdygtighed. Alt efter typen af undergulv og dine forventninger til gulvet anbefaler vi forskellige typer værkstedsgulv. Kontakt os og hør mere om vores gulvtyper og deres fordele og ulemper.

 

Har du brug for afmærkninger i dit værkstedsgulv til gående trafik, brandsikring, opdeling af rummet eller lignende? Så vælg eksempelvis vores 3-lags Epoxy gulv, hvor du har rig mulighed for valg af farver og afmærkninger på gulvet, der samtidig kan holde til tung industri og benyttes til autoværksteder og fabrikshaller. Du vælger selv, om du foretrækker en mat eller klar toplak til værkstedsgulvet.

 

Vælg værkstedsgulv til:

  • hårde miljøer med olie og fedt
  • parkeringshuse
  • værksted og produktion
  • varemodtagelse og ramper
  • lager med køregange
  • fødevareindustri

 

Hos KubelCoating møder du erfarne gulvlæggere, der har arbejdet i årtier med værkstedsgulve og gulve til erhverv. Udfyld vores kontaktfelt og lad os ringe dig op og fortælle dig mere om, hvilket værkstedsgulv vi anbefaler til din virksomhed eller arbejdsplads. Få mere information og en af markedets bedste priser på gulve. Naturligvis ganske uforpligtende.

Gratis rådgivning
Peter er ekspert i industrigulve
86 40 10 97

5 års garanti

en supplerende tekst om value

Certificerede

en supplerende tekst om value

Hele Danmark

en supplerende tekst om value